Imprimă această pagină

Intrunirea filialei Olt a Asociației Comunelor din Județul Olt

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
O nouă dimensiune pentru ACoR Olt. Cei mai mulţi participanţi la şedinţa din 4 mai 2017. Preşedintele Florin Gheorghe Tiutiu, primarul de la Titulescu, e omul care seamănă încredere. Reuşeşte pe deplin. ACoR este o structură care îi atrage pe cât mai mulţi primari din Olt. Interesul fiecărui membru e interesul asociaţiei. Un argument, care poate deveni, în scurt timp, deviza asociaţiei.

Adunarea Generală a AcoR Olt, pe Dealul Grădişte
Pe Dealul Grădişte, din Slatina, la pavilionul de evenimente a avut loc Adunarea Generală a Filialei Judeţene Olt a Asociaţiei Comunelor din România, în şedinţă ordinară. Întâlnirea s-a desfăşurat respectând o ordine de zi, care a avut şase puncte, bine organizată de către preşedintele Filialei ACoR Olt, primarul comunei Nicolae Titulescu, Florin Gheorghe Tiutiu. La primul punct de pe ordinea de zi s-a adus la cunoştinţă membrilor dobândirea personalităţii juridice a Filialei ACoR Olt. Dobândirea este întărită de Hotărârea Civilă 1977 din 1 martie 2017 a Judecătoriei Slatina din Dosarul Nr. 256/311/2017. La al doilea punct s-a supus votului aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 a ACoR Olt. La al treilea punct, membrii au avut de votat aprobarea strategiei pentru întărirea capacităţii funcţionale a Filialei ACoR Olt. La cel de-al patrulea punct de pe ordinea de zi, s-a aprobat organigrama Filialei ACoR Olt. La penultimul punct, s-au stabilit măsurile preliminare privind convocarea în sesiune extraordinară a Adunării Generale a Filialei Judeţene Olt a ACoR în vederea alegerii membrilor Consiliului director pentru perioada 2017-2020, potrivit prevederilor Statutului ACoR. Iar la ultimul punct, s-au prezentat reglementările specifice administraţiei publice locale, susţinute de preşedintele ACoR, Emil Drăghici.
„Vă mulţumesc tuturor că aţi acceptat invitaţia noastră. Noi, Filiala Olt facem parte din această organizare naţională, care acoperă, prin membri săi, 87% din teritoriul ţării şi 48% din populaţie. Avem datoria de a ne implica în activitatea de modificare a legislaţiei, în planificarea atragerii de fonduri destinate, în special mediului rural, membrii noştri sunt parte a comitetului de monitorizare a implementării programelor operaţionale prin care se derulează fondurile nerambursabile ale Uniunii Europene”, a spus preşedintele Gheorghe Florin Tiutiu.

 

SURSA: ziaruldeolt.ro

Citit 9568 ori